Over ons

Over ons

Over van Hoogdalem bv stucadoors uit Schiedam

Andere naam, zelfde betrouwbaarheid

Vincent van Hoogdalem is ooit begonnen als werknemer bij van Unen Stucadoors bv. Een stucadoorsbedrijf in Zuid-Holland dat al sinds 1933 de authentieke uitstraling herstelt van woningen en bedrijfspanden.

Na 16 jaar in loondienst te zijn geweest bij Unen Stucadoors, maakte Vincent zijn droom waar. Hij nam het bedrijf over. De drie gebroeders Van Unen konden nu van hun pensioen gaan genieten.

Het zit ‘m in de naam

Vincent heeft nog 5 jaar lang onder de naam van Unen Stucadoors gewerkt. In 2010 was het de hoogste tijd om onder zijn eigen naam verder te gaan: van Hoogdalem bv Stucadoors. Met succes, want in juni 2013 en september 2015 werd ons bedrijf na de bedrijfscontrole uitgeroepen tot een van de beste bedrijven van Nederland en op 1 juni 2015 behaalde wij als enigste in de regeio het certificaat van Erkend Strikocem Garant Applicateur .Waar hebben we dat aan verdiend?

Btw-regeling

U betaalt maar 9% btw over verbouwings- en herstelwerkzaamheden voor huizen die ouder zijn dan 2 jaar. Jonger dan 2 jaar is het 21% btw                                                                                                                              Vraag naar de voorwaarden.

Al onze professionals zijn gediplomeerd, gespecialiseerd, hebben veel ervaring en zijn VCA gecertifiseerd. We werken voor bedrijven, instellingen, kerken en particulieren in Zuid-Holland en daarbuiten. U belt ons voor creaties, reparaties en restauraties.

Uitleg over de garantie en erkenningen

De garantie van écht vakwerk met NOA-Afbouwgarantie

Kwaliteit en service zijn mooie woorden, maar u heeft meer aan zekerheid en garantie. Daarom geven wij op alle werkzaamheden NOA-Afbouwgarantie. Over deze voorwaarden zijn afspraken gemaakt met de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond. Hierin zijn de rechten en plichten van u als opdrachtgever en ons – als opdrachtnemer – helder vastgelegd. Daarom hebben wij geen kleine lettertjes in onze contracten. Het keurmerk staat niet alleen voor de zekerheid van een goed eindresultaat, maar ook voor:

  • duidelijkheid en heldere offertes
  • duidelijke afspraken
  • probleemoplossend vermogen
  • wij ons volledig inzetten om uw planning te realiseren
  • waar nodig met u meedenken en adviseren
Waaraan herkent u een vakman?

Meer dan de helft van alle Nederlanders heeft een huis van vóór 1976. Logisch dus, dat er in ons land flink wordt verbouwd. Voor velen is het huis verkopen en verhuizen naar het ‘perfecte’ huis nu even geen optie. Maar uw eigen huis verbouwen, dat kan natuurlijk wel! Het lage btw-tarief van 9% is daarbij mooi meegenomen! Waar moet u op letten bij het selecteren van een stukadoor, vloerenlegger of ander afbouwbedrijf? Gebruik de checklist van NOA-Afbouwgarantie en verzeker u ervan dat u bij ons vakwerk krijgt!

Afbouwkeur: Keurmerk voor vakwerk!

Een kwaliteitsbewuste opdrachtgever gaat natuurlijk het liefst met een betrouwbare partner in zee. Ons bedrijf is er trots op het Afbouwkeurmerk te voeren. Wij zijn door de Stichting Afbouwkeur erkend. Onze bedrijf wordt regelmatig getoetst, zowel op kantoor als op de bouwplaats. Hierbij wordt gelet op de organisatie van ons bedrijf en de kwaliteit. Wij voldoen aan gestelde eisen op het gebied van techniek en bedrijfsvoering.

Wij werken volgens onbetwiste richtlijnen en gebruiken de juiste materialen en gereedschappen. Ook besteden wij aandacht aan (bij)scholing van onze vakmensen. Wij hebben verstand van materialen en technieken. Daarom kunnen we u goed adviseren én vakwerk leveren.

Natuurlijk hebben wij onze administratie goed op orde. Offertes zijn helder en duidelijk. Wij hanteren voor zakelijke opdrachtgevers algemeen aanvaarde leveringsvoorwaarden. Onze consumentenvoorwaarden zijn in overleg met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis vastgesteld.

Neem contact met ons op